That’s all folks!

Leer en castellano
Read in English

Aquest és un mes de comiat, doncs s’acaba el 2015. El dia 1 de desembre la darrera persona que estava vinculada al Centre de Competències d’Integració ha deixat el TecnoCampus i amb ella el Centre finalitza la seva trajectòria. Han estat uns anys meravellosos, dels que vull destaca la il·lusió per el projecte i la convicció de la seva necessitat, i per sobre de tot les persones que el van fer possible, Ester, Jordi, Jordi, Rafa, Matias, Manel, David, Catherine, Ariadna, Carme, Marc, Albert, Néstor, … Fins sempre.

Llegir en català
Read in English

Este es un mes de despedidas pues acaba el 2015. El día 1 de diciembre la última persona que estaba vinculada al Centro de Competencias de Integración ha dejado el TecnoCampus y con ella el Centro finaliza su trayectoria. Han sido unos años maravillosos, de los que quisiera destacar la ilusión por el proyecto y la convicción de su necesidad, y por encima de todo las personas que lo hicieron posible, Ester, Jordi, Jordi, Rafa, Matias, Manel, David, Catherine, Ariadna, Carme, Marc, Albert, Néstor, … Hasta siempre.

Leer en castellano
Llegir en català

We are so close to Thanksgiving Day, close to the end of 2015. The 1st December the last person enrolled with the Integrations Competence Center left TecnoCampus and on that moment the Center ends its way. It has been a long time since we started, and I would like to remark firstly the enthusiasm for the project, the conviction that it was necessary and mainly the group of persons that has been deeply involved in the Center, Ester, Jordi, Jordi, Rafa, Matias, Manel, David, Catherine, Ariadna, Carme, Marc, Albert, Néstor, … Forever…

Léonard Janer

Publicat per Léonard Janer

Soc Dr. Enginyer Telecomunicacions. Professionalment fa més de 25 anys que treballo d'alguna forma vinculat a projectes de R+D+i (nacionals i internacionals). He fet la meva carrera en dos grans àmbits: el tractament de senyal (especialment dedicat a sistemes en temps real de tractament de la parla) i les xarxes i la seguretat (des del 1995 soc professor de la EUPMt, on actualment soc responsable de dues assignatures de Administració, Gestió i Seguretat de Sistemes, i Sistemes d'Alta Escalabilitat a Internet). Des del 2013 porto la direcció del Centre de Competències d'Integració (la Salut i la Tecnologia com a binomi), per donar resposta a problemes d'integració i interoperabilitat en diferents entorns de salut, treballar en ontologies i plataformes semàntiques que permetin millorar la uniformitat dels sistemes de classificació i permetin progressar en la recerca mèdica, i finalment definir i validar plataformes i sistemes d'homologació de solucions i entorns del sistema de salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *