Divulgació i reflexió

En aquesta secció tenen cabuda les entrades referides  a explicar com funcionen les eines desenvolupades pel CCU, a nivell d’usuari, de quina informació es parteix?, que és el que interessa estudiar?,  quin és el procés d’interacció?  i què volen dir els resultats que s’obtenen?.

Al mateix temps també hi seran presents els articles relacionats amb el contingut de la informació o del resultat de l’anàlisi. Incidint en la relació dels estudis realitzats en la vida de les persones. Aquest seria l’apartat del que anomenem ‘reflexió’

 

Miquel Roca

Publicat per Miquel Roca

Dr Enginyer en Automàtica i Electrònica Industrial per la UPC Llicenciat en Física per la UB i responsable del CCU. Estic treballant des de fa anys per que la informació pugui esdevenir coneixement i d’aquesta manera entendre millor el nostre entorn més immediat. Vull utilitzar les eines gràfiques i informàtiques que ens puguin ser més d'utilitat en cada moment per copsar una realitat concreta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *