Constitució Plataforma Empresarial Polígons de Mataró

Dins del pla d’actuació del projecte Polígons Activitat Econòmica de Mataró que des del Tecnocampus i l’Ajuntament de Mataró, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, s’ha dut a terme  amb l’objectiu de dinamitzar i millorar la competitivitat dels polígons i de les empreses ubicades, el passat dilluns 25 de març es va constituir la PLATAFORMA EMPRESARIAL DE POLÍGONS DE MATARÓ, integrada per empresaris/es, propietaris/es i representants sectorials dels polígons d’activitat econòmica de Mataró, amb la representació i suport de la FAGEM i la UPIC.

Entre els objectius hi ha, a més d’augmentar la competitivitat de les empreses
ubicades, posicionar  i fer que els polígons siguin atractius per captar noves empreses.

Des de la Plataforma s’elaboraran propostes per tal de donar resposta a les
mancances detectades en els diversos polígons i que s’adreçaran a l’Ajuntament
de Mataró, que ha creat una comissió interdepartamental per facilitar tant la comunicació com els tràmits.

Un pas endavant en la col·laboració públic-privat.

Alícia Cantalejo

Publicat per Alícia Cantalejo

Entrepreneurship project manager del Parc Tecnocampus. Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la UB, Diplomada en Empresarials per la UB, Postgrau Direcció Financera per la Pompeu Fabra. Experiència en gestió de projectes d'emprenedoria, assessorament serveis consolidació i creixement empresarial, disseny i coordinació de projectes estratègics de dinamització i promoció del teixit productiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *