Investors Forum Day a South Florida

Les companyies participants als matchmaking han tingut ocasió de presentar avui el seus projectes davant 40 inversors de Florida. El fòrum s’ha realitzat al Broward College amb la col•laboració de la EDC (Enterprise Development Corporation) i Greater Fort Lauderdale.
Durant l’acte, dinamitzat per Enrique Triay, s’han presentat 18 projectes ( 12 startups procedentes del Broward College i les 6 empreses catalanes participants al Matchmaking a South Florida).
La metodologia es molt semblant a la dels fòrums d’inversió de Tecnocampus amb presentacions curtes realitzades en una única sala per donar protagonisme als projectes , amb taules per presentar els seus productes, tot amb l’objectiu d’estimular el networquing posterior entre empresaris i inversors.

Diferencies :
• Les startups americanes van fer presentacions mes curtes sense ppt ( la majoria d’un minut)
• Els emprenedors van presentar des de la seva cadira en format molt informal .
• Cerveza en la sala des de l’obertura de portes i barbacoa all the time!
• El networking va durar mes que les presentacions.

Les presentacions de les empreses van ser molt professionals i impactant. Al finalitzar molt inversors es van acostar a felicitar als “speakers”.
La part de networking es va allargar per mes de una hora , ningú va marxar immediatament i tothom es va quedar connectant i demanant informació durant mes d’una hora.

Luz Fernández

Publicat per Luz Fernández

Cap de servei Relacions internacionals i Carreres Professionals. La meva funció és crear, gestionar i donar valor als programes que portem a terme. Llicenciada en ciències econòmiques i en direcció de màrqueting per EADA Les meves àrees d’expertesa son: Internacional, creativitat, innovació, màrqueting i finançament. Estic vinculada al Projecte Tecnocampus des de l'any 2000 on he ocupat diferents càrrecs executius. Mentora i ponent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *