Doing Business in South Florida Day 5

Matchmaking in Manatee County .

Divendres ens van aixecar molt d’hora per arribar al Matchmaking organitzat per la Manatee Chamber of Commerce. Tenien per davant prop de 300 quilometres per arribar-hi.


L’organització que ens vam trobar va ser excepcional. Totes les empreses convidades, unes 14,  ens estàvem esperant amb molt d’interès . Ens va rebre el director de l’EDC John Rice.
Cadascuna de les empreses participants van presentar un briefing  que va estar seguit per una presentació per part d’un despatx d’advocats sobre amb el títol How a foreigner can do business in U.S.
Desprès d’un petit lunch van començar les trobades entre les empreses assistents, Tecnocampus va contactar amb un fons de capital que disposava d’una incubadora interessada en arribar a un acord de landing amb nosaltres., EDIF ‘s Job Garden (Economic Development Investment Forum ) http://edif.us/about-the-incubator/
Van establir contacte amb els responsables de Brandenton Area , l’agencia de desenvolupament econòmic de la zona  http://www.thinkbradentonarea.com/oferint la possibilitat de poder realitzar una missió inversa de empreses a Mataró-Tecnocampus. La seva directora Lauren Kratsch ha manifestar el seu interès en continuar el contacte I fer realitat aquesta acció.

Luz Fernández

Publicat per Luz Fernández

Cap de servei Relacions internacionals i Carreres Professionals. La meva funció és crear, gestionar i donar valor als programes que portem a terme. Llicenciada en ciències econòmiques i en direcció de màrqueting per EADA Les meves àrees d’expertesa son: Internacional, creativitat, innovació, màrqueting i finançament. Estic vinculada al Projecte Tecnocampus des de l'any 2000 on he ocupat diferents càrrecs executius. Mentora i ponent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *