13ª edició dels Premis Creatic: presenta el teu projecte d’empresa

El TecnoCampus ha obert el termini per presentar candidatures als Premis Cre@tic, adreçats a projectes de nova creació o bé empreses constituïdes durant el 2013, de base tecnològica i/o que incorporen elements innovadors.

Enguany, com a novetats, s’incorporen al jurat dues de les més rellevants
xarxes d’inversors – BANC i Keiretsu Forum – així com un canvi en el procés de
selecció de projectes que persegueix donar més protagonisme als equips
emprenedors que hi ha al darrere dels projectes. Així els candidats hauran de
presentar un resum executiu del seu projecte més un vídeo de presentació de
l’empresa. En base a aquest material, en una primera fase de selecció, un
comitè intern del Tecnocampus preseleccionarà els 10 projectes finalistes.
Posteriorment, aquests presentaran en un format elevator pitch el seu projecte
davant el comitè avaluador; de la seva deliberació sortiran els guanyadors de
la present edició.

El primer classificat obtindrà 4.000 euros, el segon, 2.000 euros i el tercer, 1.000 euros A més a més, els tres guanyadors obtindran un 50% de bonificació durant un any per instal·lar-se en modalitat open space a la incubadora del Tecnocampus i accés gratuït al BIZ360 de Open Mind Systems una eina de gestió integral per a emprenedors.

Les bases completes dels premis es poden consultar a http://www.tecnocampus.cat/ca/premis-creatic.

Consulta al vídeo els guanyadors de l’anterior edició:

YouTube Preview Image
Yolanda Fernàndez

Publicat per Yolanda Fernàndez

Product Manager de Finançament Empresarial i Xarxes del Parc Tecnocampus. Especialitzada en assessorament financer a empreses innovadores i/o de base tecnològica amb l’objectiu de fer créixer i consolidar els seus negocis i dinamització d’empreses per impulsar la creació de vincles, generar contactes, coneixement i sinèrgies entre elles. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses a la UAB amb 5 anys d’experiència donant suport a la creació d’empreses, definint i coordinant programes d’emprenedoria transversals Universitat-Empresa i de creixement empresarial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *