El Maresme Marítim present al Saló Nàutic Internacional de Barcelona

El Maresme Marítim ha estat present al  52º Saló Nàutic Internacional de Barcelona, celebrat del 24 al 29 de setembre, de la mà del Fòrum Marítim Català, que ha cedit un espai al seu stand.

En aquest espai, el visitants han pogut  trobar informació sobre el projecte i l’associació Maresme Marítim, així com sobre l’actual projecte Marésmés: impuls i innovació de l’àmbit marítim empresarial i ocupacional del Maresme, impulsat per la mateixa.

El Saló Nàutic es planteja com un aparador per a les empreses del sector, que atrau a milers de visitants cada any, i un punt de trobada de referència en el sector de la nàutica.

Algunes  empreses mataronines que van tenir presència al Saló van ser Balsamar, Top Barcos, Nàutica Mataró, Windparadise, entre d’altres.

 

 

Alícia Cantalejo

Publicat per Alícia Cantalejo

Entrepreneurship project manager del Parc Tecnocampus. Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la UB, Diplomada en Empresarials per la UB, Postgrau Direcció Financera per la Pompeu Fabra. Experiència en gestió de projectes d'emprenedoria, assessorament serveis consolidació i creixement empresarial, disseny i coordinació de projectes estratègics de dinamització i promoció del teixit productiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *