Tens un projecte creatiu? Vols presentar-lo al REC.08?

Una oportunitat per donar-lo a conèixer!

Vols presentar la teva idea, projecte, organització o empresa a la jornada REC.0-UN MÓN CREATIU (patrocinada per Pechakucha) , que es celebrarà el proper 8 de novembre al Museu de la pell d’Igualada dins del marc del REC.08 Experimental Stores (on durant quatre dies les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics)?

Qualsevol persona pot ser ponent. Només es necessita tenir una idea o projecte que es vulgui compartir amb els demès.

Busquem idees creatives. Si tens un projecte interessant, REC.0-UN MÓN CREATIU pot ser una gran plataforma per llançar-lo al món.

Si estàs interessat en ser un ponent del REC.0-UN MÓN CREATIU, t’adjuntem aquest link on hi trobaràs un formulari per complimentar  http://bit.ly/GAtE9n

Un cop rebut el formulari, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de què ens envieu tres fotografies.

La data límit de recepció de projectes serà el 25 d’octubre de 2013.

Entre tots els projectes presentats triarem els 10 millors, que el dia 8 de novembre mostraran a través de 20 imatges explicades amb 20 segons cadascuna les particularitats de cada idea.

Més informació

Animeu-vos  busquem idees noves i ponents que facin una presentació diferent i original del seu projecte!!!

Webs relacionades:

www.tex4future.net

www.recstores.com

www.pechakucha.org

 

Carme Navas

Publicat per Carme Navas

Product Manager del Servei del Teixit Productiu del Parc Tecnocampus. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB i. Amb experiència en gestió empresarial, gestió de projectes d'R+D+i, la tutorització de projectes d'emprenedoria i empresarials i dissenyant i coordinant programes de foment de dinamització del teixit producctiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *