Jornada que reuneix als diferents actors relacionats amb els polígons de Mataró

Durant la jornada s’han conegut experiències com les del polígon de Bufalvent de Manresa, que des del anys 90 ha aconseguit la dinamització d’aquest espai gràcies a una gestió activa de les necessitats de les empreses. I aquest també és el propòsit de la recentment constituïda Plataforma empresarial dels polígons de Mataró, en la qual participen el sector privat i el públic. La neteja, les llicències, la seguretat o les noves tecnologies són ja temes de treball de la plataforma, juntament amb els programes de reindustrialització per captar nous projectes que es lideren des del TecnoCampus (Invest in Mataró) i que estan vinculades a les que es duen a terme en el conjunt del país (Invest in Catalonia).

Es va parlar de com potenciar i visualitzar els propis polígons, mitjançant plataformes com l’Invest in Catalonia i l’Invest in Mataró, entre d’altres, i de com potenciar i visualitzar les empreses ubicades.

Un primer missatge que es va transmetre és la importancia de col·laboració i unió entre les empreses per assolir reptes i millores,  a la vegada que es requereix aplicar una estratègia individual de geolocalització associada amb la pròpia empresa, la marca, la plataforma d’empresaris, el clúster,  Mataró i el seu potencial i en definitiva interactuar  amb l’entorn i enllaçar amb tot el que ja existeix.

Presentacions:

Presentació Jornada Empreses i Polígons: com potenciar la competitivitat

Presentació Associació empresaris Bufalvent

Alícia Cantalejo

Publicat per Alícia Cantalejo

Entrepreneurship project manager del Parc Tecnocampus. Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la UB, Diplomada en Empresarials per la UB, Postgrau Direcció Financera per la Pompeu Fabra. Experiència en gestió de projectes d'emprenedoria, assessorament serveis consolidació i creixement empresarial, disseny i coordinació de projectes estratègics de dinamització i promoció del teixit productiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *