Beneficis fiscals de la nova llei d’Emprenedoria per a Inversors Privats

La figura dels business angels, també coneguts com inversors privats, inversors informals o inversors de proximitat és crucial en l’ecosistema emprenedor per donar suport i finançar als emprenedors. Aquest tipus d’inversors aporta el que es coneix com capital intel·ligent ja que es tracta de persones amb experiència com emprenedor o directiu que a més de diners aporten experiència, coneixements i contactes.

La seva importància i creixement que ha adquirit en els últims anys a Espanya ha forçat la redacció d’una regulació per afavorir a aquests inversors particulars que aporten el seu capital i el seu temps.

El proper 11 de febrer celebrem una nova trobada del Club d’Inversió Tecnocampus en la qual explicarem els beneficis fiscals que contempla aquesta nova Llei d’Emprenedoria per a inversors privats.

El 2012, vam inaugurar el Club d’Inversió, amb l’objectiu de connectar els projectes empresarials innovadors amb els inversors privats i/o Business Angels En aquests moments, comptem amb més de quaranta inversors que participen activament a aquestes trobades i als Fòrums d’Inversió Tecnocampus.

El Club d’inversió és una iniciativa oberta a inversors però també potencials inversors, és a dir, persones que tenen la voluntat de ser-ho o la inquietud de conèixer el funcionament de l’inversió privada. També tenen la porta oberta empresaris i emprenedors d’èxit que volen donar suport en el nostre ecosistema innovador proporcionant als emprenedors joves més que diners – coneixements i expertesa empresarials, visió de negoci i connexions a contactes professionals i experts.

Aquesta trobada està focalitzada a conèixer amb més detall la nova Llei d’Emprenedoria i les deduccions fiscals que contempla per a Inversors Privats. Comptarem amb dues professionals del prestigiós bufet d’advocats Garrigues, Susana Rodriguez, Counsel i Núria Cabré, Associada Àrea Fiscal.

La trobada té lloc el 11 de febrer, a les 16 hores, a la sala Burriac del Centre de Congressos del Tecnocampus

Us podeu inscriure aquí

Yolanda Fernàndez

Publicat per Yolanda Fernàndez

Product Manager de Finançament Empresarial i Xarxes del Parc Tecnocampus. Especialitzada en assessorament financer a empreses innovadores i/o de base tecnològica amb l’objectiu de fer créixer i consolidar els seus negocis i dinamització d’empreses per impulsar la creació de vincles, generar contactes, coneixement i sinèrgies entre elles. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses a la UAB amb 5 anys d’experiència donant suport a la creació d’empreses, definint i coordinant programes d’emprenedoria transversals Universitat-Empresa i de creixement empresarial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *