En marxa el concurs licitació de les activitats i serveis a la platja de Mataró per la temporada 2014

Des del Tecnocmapus i el Comisionat del Front Marítim de l’Ajuntament de Mataró, estem donant un impuls rellevant a les oportunitats de negoci que aquesta concurs licitació de serveis i activitats ofereix. Hi ha un total de 24 activitats a concurs, moltes d’elles son complementaries a activitats ja existents, ,com son els  9 serveis de Gandules ofertats aque poden complementar l’oferta als clients de les guinguetes de begudes i menjars, però d’altres podem considearar-les noves activitats ja que no existien fins el moment, suposant un nou i renovat impuls econòmic i turístic de les platges de Mataró.

Algunes de les activitats que potser generen mes interès i que impacten mes en la imatge de les platges son la zona recreativa flotant, com la que hi havia a Calella la temporada passada,o les bases de lloguer d’embarcacions sense motor. Aquesta darrera activitat vol recupera el serveis que abans hi havia, com era els  patins a pedals,  però ara amb aires moderns i renovats, per practicar el caiac, paddle surf o rem entre altres.

El lloguer de vehicles sostenibles, com bicicletes elèctriques o segways, el punt de venda de productes de bany completen una oferta d’activitats que ompliran de vida aquest estiu el Front Marítim de la nostra ciutat.

Estem segurs que aquest atractiu també ho serà pels operadors que licitin a les activitats ofertades en aquesta concurs.

Anunci conurs de platges

Publicat per Carles Fillat

Head of Cluster Policy de Teixit Productiu de la Fundació Tecnocampus. Les meves funcions principals son impulsar programes i accions de suport a sectors i col·lectius empresarials de la ciutat i la comarca del Maresme. Sóc llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, Postgrau en Dret Internacional dels Negocis per Esade i postgrau en Economía Cooperativa per l'IGOP-UAB. La meva trajectòria pofessional, durant mes de 18 anys en el sector públic, m'ha permés desenvolupar expertesa en el desenvolupament, gestió i finançament de programes de desenvolupament i foment d'economíes locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *