I Lliga de Pàdel TecnoCampus

Us presentem el primer torneig de pàdel exclusiu pels Empresaris i treballadors de les empreses del parc TecnoCampus, amb la col·laboració de Gym By Hours. En un dels centres de referència per la pràctica d’aquest esport, no només podràs viure un emocionant torneig de pàdel sinó que també podràs conèixer altres companys del parc i compartir moments inoblidables en un entorn idíl·lic a primera línia de mar.

  • Si no tens parella no et preocupis! Nosaltres te’n busquem una.
  • Preu: 41 €/ persona (9 partits garantits.)
  • Obsequi d’una samarreta a tots els participants + premis pels 3 primers classificats.

Altre informació rellevant:

  • Horaris: Dilluns a divendres de 12-17 h.
  • Lloc: Pàdel 28 ( Hotel Castell de Mata ).
  • Dates de la lligueta: Inici: 8 de juny. Fi previst: 11 de juliol .

Link inscipcions: https://padel-tecnocampus.eventbrite.es

Reglament: Reglament del torneig

 

Resultats 1a setmana: Resultats 1a setmana

Resultats 2a i 3a setmana: link

Resultats 4a setmana: link

Publicat per Carles Fillat

Head of Cluster Policy de Teixit Productiu de la Fundació Tecnocampus. Les meves funcions principals son impulsar programes i accions de suport a sectors i col·lectius empresarials de la ciutat i la comarca del Maresme. Sóc llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, Postgrau en Dret Internacional dels Negocis per Esade i postgrau en Economía Cooperativa per l'IGOP-UAB. La meva trajectòria pofessional, durant mes de 18 anys en el sector públic, m'ha permés desenvolupar expertesa en el desenvolupament, gestió i finançament de programes de desenvolupament i foment d'economíes locals.

Una resposta per I Lliga de Pàdel TecnoCampus

  1. Pingback: HA FINALITZAT LA 1a LLIGUETA DE PADEL TECNOCAMPUS | El Bloc d'empresa i emprenedoria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *