La Geolocalització d’empreses dels Polígons, pràctica estratègica competitiva d’un territori.

Avui Fundació Tecnocampus ha participart com ponent en la sesssió d’Intercanvi i aprenentatge: Senyalística i Geolocalització als Polígons d’Activitat Econòmica,  organitzades per la Diputació de Barcelona, subsecció de teixit Productiu. Hem presentat el model estratègic que Mataró ha impusat per a la visualització , Promoció i posicionament de les empreses i dels Poligons on hi estan localitzades. L’objectiu de la sessió era presentar propostes concretes en l’àmbit de la senyalística i la geolocalització als PAE que puguin aportar competitivitat a les empreses.

L’acció formativa esta pensada per facilitar l’intercanvi d’experiències entre els ens locals assistents. S’ha incidit específicament en els conceptes clau en l’àmbit de la senyalística, en solucions de disseny i aplicacions existents i en l’exposició de casos pràctics com el d’Invest In Mataró en el cas de Mataró o del CIT del Vallès (Catalonian Innovation Triangle), entre altres experiències.

La sessió ha comptat amb la presència de personal directiu i responsables tècnics dels Centres Locals de Serveis a les Empreses que estan duent a terme accions en l’àmbit de la millora i dinamització dels PAE arreu de la província.

 

Publicat per Carles Fillat

Head of Cluster Policy de Teixit Productiu de la Fundació Tecnocampus. Les meves funcions principals son impulsar programes i accions de suport a sectors i col·lectius empresarials de la ciutat i la comarca del Maresme. Sóc llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, Postgrau en Dret Internacional dels Negocis per Esade i postgrau en Economía Cooperativa per l'IGOP-UAB. La meva trajectòria pofessional, durant mes de 18 anys en el sector públic, m'ha permés desenvolupar expertesa en el desenvolupament, gestió i finançament de programes de desenvolupament i foment d'economíes locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *