Weekend Challenge

El propers dies 13, 14 i 15 engegarem el Weekend Challenge d’enguany, un cap de setmana nonstop d’experiència emprenedora, amb mentors, especialistes i tècnics d’alt nivell.

El Weekend Challenge està dissenyat per als estudiants universitaris de Tecnocampus, tinguin o no una idea de negoci, on el principal objectiu és experimentar intensament l’emprenedoria el treball entre equips.

Els participants proposareu una idea de negoci que tingueu en ment, i a partir de les 10 idees més votades, configurarem els equips. A partir de llavors, i durant divendres, dissabte i diumenge, treballareu per transformar les idees en propostes de valor i posteriorment en models de negoci, seguint la metodologia Business Model Canvas.

Tots els equips disposareu d’assessorament d’especialistes i tècnics en màrqueting i tecnologia, així com recomanacions dels mentors del programa, empresaris i emprenedors d’experiència.

Diumenge al matí els equips rebreu un entrenament en habilitats i competències per fer presentació en públic del projecte treballat, i dedicareu la resta del matí en preparar la presentació final davant el tribunal del Weekend Challenge.

De tots els projectes, el guanyador podrà participar en la trobada internacional de la IntEnSem 2016, a la ciutat de Ghent (Bèlgica), el proper mes de maig, amb una beca del Tecnocampus per valor de 400€. A més, es sortejarà un mòbil Poppox entre tots els participants.

I tots aquells que vulguin podran continuar treballant el seu projecte amb el suport de la pre-incubadora.

Des del departament d’emprenedoria us convidem a gaudir de 54h intensives d’experiència emprenedora. Si esteu interessats, podeu inscriure’s aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *