Benvingut/da a l’Innoemprèn Universitari

Comencem avui l’innoempren universitari amb un volum de 40 alumnes amb iniciatives empresarials, els quals provenen de diferents graus com ADE i màrqueting,  enginyeria electrònica, informàtica  i de mitjans audiovisuals (GMA). Des d’ara fins el dia 3 de juliol, cada dimecres i divendres estaran treballant conjuntament i de manera multidisciplinar per definir i projectar les seves idees cap a negocis empresarials de futur!

Emma Feriche

Publicat per Emma Feriche

Llicenciada en Dret per UB i MBA per ESADE , amb una llarga experiència com a executiva dins del sector públic, elaborant i portant a terme polítiques econòmiques locals, gestionant programes d'incubació i creant programes de creixement i acceleració de negocis. La seva passió : connectar persones, projectes i coneixement. conferenciant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *