Qui som i què fem

Qui som?

Innoemprèn Universitari, és una iniciativa conjunta entre Universitat i Empresa al Tecnocampus. Fora del currículum acadèmic, els estudiants universitaris amb inquietuds emprenedores treballen les seves idees de negoci per transformar-les en propostes de valor pel mercat, comptant amb la col·laboració d’especialistes i recursos del programa d’alt rendiment Innoemprèn.

La voluntat d’aquest bloc és donar visibilitat al que s’està fent dia a dia al llarg del  programa, conèixer els estudiants emprenedors participants, com evolucionen les seves idees cap a projectes d’empresa real i també conèixer qui són els experts que els acompanyen en aquest trajecte.

El bloc presenta entrades de tots els que estem d’una manera o altre vinculats al programa i els quals compartim la passió per  l’emprenedoria.

 

Què fem?

Innoemprèn universitari és un itinerari d’acompanyament per a projectes d’emprenedoria liderats per estudiants universitaris provinents de diferents disciplines que formen part del campus universitari Tecnocampus.  L’objectiu d’aquest programa és posar a l’abast dels participants tot el coneixement i eines necessàries perquè arribin a desenvolupar al seu  producte mínim viable (PMV), es puguin pre-incubar i en una segona fase entrin a formar part de la comunitat empresarial del parc.

El programa és concentra en 3 mesos. Comença amb la fase d’ apropament al mercat, en el qual es treballarà de manera conjunta amb el client la definició del model de negoci per tal de validar-lo, fugint d’hipòtesis i suposicions no contrastades. Aquesta acció els conduirà a desenvolupar el producte mínim viable per fer un primer tast del seu producte/servei i acabar-ne de validar l’acceptació d’aquest en el mercat. Paral·lelament aniran rebent formació i assessorament referit a eines de Marketing digital, posicionament a internet, cóm vendre, saber defensar el seu projecte en públic de manera breu i concisa, entre d’altres.

El nostre propòsit és acompanyar als projectes fins que surtin a vendre al mercat. Perquè apostem per ells i perquè compartim un mateix objectiu!