INNOEMPRÈN, una experiència d’alt rendiment

Programes d’acceleració de projectes, existeixen, programes d’alt rendiment per transformar idees trencadores en projectes potents, només hi ha un: INNOEMPRÈN.

2012 va ser l’any del llançament del programa, i reconec que em va produir molta satisfacció professional participar en una nova manera de treballar: expeditiva, efectiva, intensa i sobre tot col•laborativa, el talent de molts posat a disposició dels equips emprenedors escollits per llançar al mercat propostes de valor singular.

Al 2013 apostem clarament posant en marxa una nova edició del programa InnoEmprèn, que no serà la única, ja que InnoEmprèn aposta també per l’espacialització, dissenyant propostes per col•lectius específics, com ara InnoEmprèn Universitari o per sectors concrets, com ara InnoEmprèn Printed Electronics. Aquest bloc pretén compartir l’evolució i detalls del programa i dels projectes participants, …. fins convertir-los en startups guanyadores.

Emma Feriche

testimonis de la primera edició:
YouTube Preview Image

Emma Feriche

Publicat per Emma Feriche

Llicenciada en Dret per UB i MBA per ESADE , amb una llarga experiència com a executiva dins del sector públic, elaborant i portant a terme polítiques econòmiques locals, gestionant programes d'incubació i creant programes de creixement i acceleració de negocis. La seva passió : connectar persones, projectes i coneixement. conferenciant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *