Visió Global… pensem en GRAN

L’entorn & internacionalització

Avui hem tingut una pinzellada molt enriquidora sobre internacionalització de la mà de L’Adam Papaseit d’ Acc10, el qual ha fet reflexionar als emprenedors sobre els pros i contres de sortir a vendre a l’exterior i de només quedar-se a mercat nacional. Ens ha parlat del concepte dels oceans, deixant-los clar que es troben davant un mercat global en el qual no estan sols i que han de trobar el seu punt de diferenciació enmig de la diversitat.

Ha escenificat aquest punt, omplint-nos de grans exemples i batalletes que han deixat el concepte molt clar als emprenedors.

Gràcies Adam…

 

Emma Feriche

Publicat per Emma Feriche

Llicenciada en Dret per UB i MBA per ESADE , amb una llarga experiència com a executiva dins del sector públic, elaborant i portant a terme polítiques econòmiques locals, gestionant programes d'incubació i creant programes de creixement i acceleració de negocis. La seva passió : connectar persones, projectes i coneixement. conferenciant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *