NEIXER I EXISTIR A LA XARXA

Aquesta setmana hem tingut una sessió  intensa i molt  intersant sobre posicionament a  a internet, dit d’una altre manera: existir, aconseguir una posició, un lloc al món digital.

De nou vam comptar amb Carles Revilla que ens va ipnotitzar amb el seu domini de les eines de posicionament a la xarxa, una sessió magistral sobre SEO i SEM: eines com Adwords, google maps, page rank… entre d’altres.

Totes aquestes eines permeten als emprenedors del programa tenir criteri per la construcció de la WEB de la seva startup, i la seva gestió posterior   en  clau d’obtenció d’una presència destacada a Internen que garantitzi conversió en termes de negoci.

Ja no tenim excusa, una startup que pensa en gran, ha de construir la seva intel·ligència digital… som’hi!.

 

 

Emma Feriche

Publicat per Emma Feriche

Llicenciada en Dret per UB i MBA per ESADE , amb una llarga experiència com a executiva dins del sector públic, elaborant i portant a terme polítiques econòmiques locals, gestionant programes d'incubació i creant programes de creixement i acceleració de negocis. La seva passió : connectar persones, projectes i coneixement. conferenciant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *