miximoms

Coincidint amb el dia de la mare neix http://miximoms.com/ projecte assessorat dins del programa INNOEMPREN del 2012 aconseguint 3000 visites en quatre dies. És tracta d’ una nova xarxa social on mares i professionals intercanvien coneixements sobre el dia a dia familiar.

 

Myriam Compte

Publicat per Myriam Compte

Diplomada en Empresarials per l’EUM, Llicenciada en ADE per l’UB i Postgrau en Finances per l’IDEC, amb una sòlida experiència definint i executant projectes d'optimització de processos, sistemes per assegurar la gestió de la qualitat, finances i docència. Assessorant a emprenedors de base tecnològica e innovadora. Definint i planificant programes i recursos per emprenedors. La seva passió: aprendre, sorprendre i sumar experiències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *