Qui Som i Què Fem

Qui Som?

El bloc de l’Innoemprèn recull la crònica de la II edició del programa INNOEMPRÈN. Volem compartir amb tots vosaltres l’evolució del programa. Que conegueu de primera mà els projectes seleccionats, com van transformant-se al llarg de les setmanes. Que sapigueu els emprenedors que hi han al darrere. Els continguts del programa. La dinàmica de les sessions. Els especialistes que hi participen. Els mentors que hi col·laboren. L’evolució de tots i cadascun dels projectes!

El bloc presenta entrades de tots els que estem relacionats al programa. Persones molt diverses, alguna d’elles vinculades a projectes d’èxit, altres que comencen a dibuixar el seu somni. Totes elles tenim alguna cosa en comú, que d’una o una altre manera ens apassiona l’emprenedoria.

Què fem?

Innoemprèn és un itinerari d’acompanyament per a projectes d’emprenedoria. L’objectiu és posar en marxa projectes de gran projecció i de valor afegit. S’adreça a emprenedors i emprenedores amb projectes de base innovadora, amb una proposta de valor singular i diferenciada. L’objectiu final és localitzar projectes d’emprenedoria liderats per persones amb una alta capacitat i proporcionar-los les eines per assolir l’èxit.

El programa és concentra en 6 mesos. Comença amb la fase de situació on s’haurà de treballar molt a fons el model de negoci, fugint d’hipòtesis i suposicions no contrastades, seguirem treballant una part molt emocional… tenim alguna barrera per ser un bon emprenedor? Descobrim-la! En paral·lel anirem rebent formació i assessorament. De quin tipus? Marketing digital, internacionalització, com vendre, cal protegir-nos o no amb una patent, és convenient fer un pacte de socis, fiscalitat i per últim… COM FINANCEM EL NOSTRE PROJECTES?

El nostre propòsit és acompanyar-vos fins que sortiu a vendre al mercat. Perquè creiem amb vosaltres, perquè el Tecnocampus comparteix el mateix objectiu que tu.

Els Especialistes

Són experts amb llarga trajectòria en àrees com el business model, marketing digital, internacionalització, coaching, pacte de socis, patents i marques, fiscalitat i finançament. La seva missió és injectar coneixement i profunditat en cadascuna de les àrees del projecte.

Els Mentors

Són professionals de prestigi amb un llarg recorregut en l’àmbit professional tals com: Negocis a Internet, emprenedoria de base mèdica, tecnològica biomèdica entre d’altres. La seva missió és aportar realisme, expertesa, visió de futur i contactes dins del sector.

veure l’enllaç http://blocs.tecnocampus.cat/innoempren/mentors/

Assessores de projectes

Som  professional de l’Àrea d’Emprenedoria que guiem els projectes al llarg de la seva evolució dins del programa InnoEmprèn.

Dades de Contacte

Parc TecnoCampus Mataró-Maresme
Avinguda Ernest Lluch,32
08302 Mataró
Tel. 93 169 65 02
innoempren@tecnocampus.cat
@tecnocampus #innoempren