Visió Artificial Aplicada a la Indústria

Cada vegada és més habitual utilitzar dispositius de visió artificial en màquines i aplicacions industrials. Sigui per a la identificació o localització de peces, o sigui per a inspecció i control de qualitat, en el sector industrial podem trobar nombroses aplicacions en les que els sistemes de visió artificial, juntament amb utilitats de tractament d’imatge, proporcionen informació a màquines i a sistemes industrials per a poder realitzar les tasques que tenen encomanades.
Els proveïdors de sistemes de visió disposen cada vegada de dispositius amb més prestacions i utilitats software, per al tractament d’imatges, cada cop més potents i, alhora més fàcils d’utilitzar.
Per aquesta raó, amb la col•laboració de Infaimon, hem decidit organitzar un curs d’una jornada per conèixer de prop les darreres novetats en dispositius i solucions per a la visió artificial aplicada a la indústria.
El curs inclou unes hores de formació pràctica amb l’entorn Sherlock, un software de visió industrial específicament dissenyat per a facilitar el desenvolupament d’aplicacions de visió com: alineació, mesura, inspecció, verificació de connexions, i tasques de guiat de màquines.

El curs és gratuït i es realitzarà el proper dijous 10 d’abril, a l’Aula Màster del Centre Universitari Tecnocampus.

Av. Ernest Lluch, 32 – 08302 Mataró
Horari: de 9 a 17h

mapa de localització

Per a inscriure’s a aquest curs, cal omplir la fitxa d’inscripció amb les seves dades i enviar-la per email a cursos@infaimon.com o per fax al número 93 252 5758, indicant: curs Tecnocampus

Jordi Ayza

Publicat per Jordi Ayza

Dr. Enginyer Industrial. He treballat al Institut de Cibernètica i al grup de Robòtica Intel•ligent i Sistemes de la Universitat Politècnica de Catalunya. A Tecnocampus vaig crear i consolidar el Cente de Competències d'Integració de Tecnocampus, promovent projectes de millora de la qualitat i l’eficàcia de l’atenció sanitària, o que proporcionin eines que ajudin al treball dels professionals de la salut, durant cinc anys. Actualment estic al departament de Mecatrònica de Tecnocampus treballant en Robòtica i Industria 4.0. Temes d'interès: Robòtica i Automatització i Integració de dispositius i aplicacions industrials.Millora de l'eficiència i la qualitat dels processos a partir de l'adquisició i integració de les dades de planta. Innovació i Tecnologia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *