Jornada d’automatització i robòtica col·laborativa a Tecnocampus

El proper 19 d’octubre, en el Foyer de Tecnocampus, hi haurà la jornada ayri11 era 4.0

logo-ayri11Aquestes jornades ja fa diversos anys que es porten a terme a Tecnocampus.
La temàtica sempre està centrada sobre l’automatització i la robòtica.  Aquest any hi ha una especial atenció als robots col·laboratius.

És com una mena de fira, on es presenten productes i novetats però en un format diferent al de la fira.

En comptes d’estands aquí hi ha mini classes.Cada una de les empreses expositores ofereixen una demphoca_thumb_m_ayri 3779_0169ostració d’algun dels seus productes més nous en format mini-curs. Això vol dir, un nombre reduït d’assistents a cada sessió i una durada limitada a uns 20 minuts per a cada mini curs.
Aquest format permet als assistents fer-se càrrec molt bé de les novetats presentades.
Cada 40 minuts es pot assistir a un nou mini curs.

En paral·lel hi ha les típiques sessions de presentació de productes a la sala auditori de Tecnocampus.

Recomano a professionals i alumnes que visiteu la web de la Jornada ayri11 , veieu quines empreses hi trobareu aquest any i us inscriviu.
Val la pena.

A reveure
Jordi Ayza

Publicat per Jordi Ayza

Dr. Enginyer Industrial. He treballat al Institut de Cibernètica i al grup de Robòtica Intel•ligent i Sistemes de la Universitat Politècnica de Catalunya. A Tecnocampus vaig crear i consolidar el Cente de Competències d'Integració de Tecnocampus, promovent projectes de millora de la qualitat i l’eficàcia de l’atenció sanitària, o que proporcionin eines que ajudin al treball dels professionals de la salut, durant cinc anys. Actualment col·laboro amb el grup de recerca FI4.0 (Fabricació Intel·ligent i Innovació Industrial) i en activitats docents a l'Escola Superior Politècnica de Tecnocampus, treballant en Qualitat i Industria 4.0. Temes d'interès: Millora de l'eficiència i la qualitat dels processos a partir de l'adquisició i integració de les dades de planta. Innovació i Tecnologia.