L’Empresa Connectada en el context de Indústria 4.0

El proper dimarts dia 31 d’octubre, a la Escola Superior Politècnica de Tecnocampus, el Sr Antoni Rovira, de l’empresa Rockwell Automation, farà una conferència col·loqui sobre:

Empresa Connectada / Indústria 4.0 – Aplicació i Casos pràctics.

La conferència s’emmarca dins del temari de l’assignatura “Automatització Integral de Sistemes Indústria 4.0”

La conferència és oberta als alumnes d’enginyeria de la ESUP i als professionals interessats.

————————————————————————————————-

Lloc: aula 205 de l’edifici Universitari a Tecnocampus, TCM1 2a planta

Hora: de 17 a 19h

Organitzador: Jordi Ayza (ayza@tecnocampus.cat)

————————————————————————————————-

Antoni RoviraEl Sr. Antoni Rovira és un expert en Aplicacions Integrades en la empresa indústria, incloent solucions SCADA i MES.

Actualment és Responsable d’Arquitectures Integrades a Rockwell Automation Iberia. Anteriorment ha treballat a Asesa com a director de producció  i a Adasoft com a Business Area Manager

Publicat per Jordi Ayza

Dr. Enginyer Industrial. He treballat al Institut de Cibernètica i al grup de Robòtica Intel•ligent i Sistemes de la Universitat Politècnica de Catalunya. A Tecnocampus vaig crear i consolidar el Cente de Competències d'Integració de Tecnocampus, promovent projectes de millora de la qualitat i l’eficàcia de l’atenció sanitària, o que proporcionin eines que ajudin al treball dels professionals de la salut, durant cinc anys. Actualment col·laboro amb el grup de recerca FI4.0 (Fabricació Intel·ligent i Innovació Industrial) i en activitats docents a l'Escola Superior Politècnica de Tecnocampus, treballant en Qualitat i Industria 4.0. Temes d'interès: Millora de l'eficiència i la qualitat dels processos a partir de l'adquisició i integració de les dades de planta. Innovació i Tecnologia.