Presentació de les noves funcionalitats de CityMes al Smart City World Congress

El NETLAB i l’Ajuntament de Mataró van presentar les noves funcionalitats de CityMes en el marc del Smart City Expo World Congress els dies 19 i 20 de Novembre.

CityMes amb l’objectiu de donar un salt qualitatiu en la seva plataforma ha apostat pel servei de Missatgeria Telegram ja que a més de permetre la gestió de respostes automàtiques, incorpora com a novetat la possibilitat de treballar amb llistes de distribució, la possibilitat de enviament d’avisos als usuaris, i la incorporació d’una eina per la generació automàtica d’estadístiques d’usos (que permet al gestor de l’eina millorar-ne l’ús).

El President de la Fundació, Sr. Miquel Rey, va participar dimecres en una sessió “Solutions for Citizen engagement and participation” on va poder explicar els usos de la plataforma CityMes per la gestió de la atenció ciutadana a Mataró, amb més de 50.000 visites.

 

Per altra banda en Josep Pocurull, Coordinador de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Mataró, i Léonard Janer, director del Centre de Transferència Tecnològica del TecnoCampus, que ha desenvolupat la plataforma CityMes, van presentar dijous en el marc del Congress, i a l’stand de la Diputació de Barcelona, davant d’un públic de responsables de Oficina d’Atenció Ciutadana de diversos ajuntaments, la plataforma, la seves noves funcionalitats utilitzant com a canal de Comunicació Telegram.

Bismart, que és l’operador de la Plataforma també va estar present en el Congress, reforçant la seva aposta per les eines de gestió per la administració pública, amb un fort acompanyament de la ma de Microsoft (és un dels partners referents mundials en suport a la administració pública, i el big data), i amb un gran recolzament dels principals actors catalans.

A més el NETLAB va participar activament de diferents esdeveniments paral·lels del Congress, el City Innovation Summit (on es van debatre eines i solucions per fer de les ciutats i les seves administracions espais més innovadors i més connectats als seus ciutadans i on CityMes representa un clara aposta innovadora des de l’Ajuntament de Mataró). També és va participar en els espais de trobada de projectes: Open Innovation Market Place (que des de fa anys compte amb la participació del Centre de Transferència acompanyant a la XPCat, i als emprenedors), el Brokerage Event (on el Centre de Transferència es va trobar amb més d’una vintena de institucions i empreses internacionals, que van mostrar interès per treballar conjuntament amb el TecnoCampus en diferents àmbits d’actuació), i els VIP Meetings (on ciutats internacionals va poder conèixer els projectes innovadors que conjuntament estan impulsant l’Ajuntament de Mataró i el NetLab).

Pere Barberan

Publicat per Pere Barberan

Enginyer de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Catalunya, responsable del Netlab-TCM i professor del àrea TIC. Al Netlab coordino els diversos projectes en les línies de treball dels sistemes de telecomunicació en els àmbits dels sistemes de comunicació per la xarxa elèctrica i en xarxes de sensors sense fils i els sistemes interactius a través de dispositius mòbils i les tecnologies QR i NFC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *