4ª Setmana Internacional al TecnoCampus

L’objectiu d’aquesta setmana és promoure les relacions internacionals del TecnoCampus, que actualment ja té acords amb més de 40 universitats estrangeres.

Es conviden a professors d’universitats partners perquè durant tota la setmana es duguin a terme classes, seminaris, conferències, tallers, entre d’altres, als nostres estudiants.

Aquest seguit d’activitats, donen peu a establir relacions acadèmiques i de recerca amb l’equip docent del TecnoCampus i a obrir noves vies de col·laboració entre les institucions.

Aquesta setmana s’aprofita per organitzar trobades amb tots aquells futurs estudiants d’Erasmus i els professors de les universitats de destí.

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *