Els estudiants del TecnoCampus estrenen la seva primera obra de teatre

Aquesta és la primera obra interpretada pel Grup de Teatre del TecnoCampus, composat íntegrament per estudiants. L’obra, guionitzada per Gregori Lara i dirigida per Rebeca Olivera (també estudiant del TecnoCampus) i Gregori Lara, es va estrenar a la Sala Cabanyes de Mataró amb el teatre tot ple.

En Joel és un noi amb èxit, un psicòleg amb una consulta que funciona molt bé. Manté una relació meravellosa amb la Marta, té uns amics que sempre estan al seu costat i una mare que se l’estima molt. Just avui, però, tot es regira i canvia. Dalt de l’escenari hi trobem 7 pacients, 7 pecats (la luxúria, la peresa, la gola, la ira, l’enveja, l’avarícia i la supèrbia) i al Joel, que haurà de mirar dins seu, si vol trobar la manera que tots puguin expiar les seves faltes. Aquest psicòleg haurà d’arreglar primer la seva vida, si vol solucionar la de la resta. Aconseguirà ajudar-los? Descobrirà quins són els seus propis pecats. Sens dubte, una divertida comèdia que et farà preguntar-te: Quin és el meu?

El repartiment dels papers es va fer entre els 13 components del grup de teatre.

En Joel, el representava l’Oriol Riera, estudiant d’Enginyeria Mecànica. La Marta era la Judit Peñaranda, estudiant de Mitjans Audiovisuals. En Marc era en Ferran Rosàs, estudiant de Mitjans Audiovisuals. La Lorena Sánchez, estudiant de Mitjans Audiovisuals, va interpretar la Sra. Montserrat. La Marina Lloret, estudiant de Turisme i ADE, va interpretar la Pili. L’SPARK va ser interpretat per en Joan Moreno, estudiant d’ Enginyeria Mecànica.

En Nil Santané, de Mitjans Audiovisuals, va interpretar la gola. La lúxuria va ser interpretada per la Kaiana Aizpurua, també de Mitjans Audiovisuals. La ira, per Patricia Modrego, de Mitjans Audiovisuals. La supèrbia, per Cristina Simión, estudiant de Mitjans Audiovisuals. L’enveja, per Laura Raventós, estudiant d’ADE i Màrqueting. La peresa, interpretada per Aleix Castells, estudiant de Mitjans Audiovisuals i per acabar, l’avarícia va ser interpretada per Glòria Miret, estudiant de Mitjans Audiovisuals.

Tots ells, van demostrar una gran professionalitat davant del públic que els acompanyava. Els aplaudiments eren la demostració de tot l’esforç per aconseguir tirar endavant aquesta representació.

 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *