Quatre estudiants del TecnoCampus guanyen dos medalles d’or i dos de bronze al campionat universitari d’Espanya

L’alumne de CAFE del TecnoCampus, Mario Escolano Marruecos, ha aconseguit la medalla d’or al Campionat d’Espanya Universitari, en la modalitat de taekwondo, celebrat al municipi murcià de Los Alcázares. Per la seva banda, i dins del mateix campionat, l’alumna també de CAFE, Ana Barbancho Saborit, s’ha endut la medalla de bronze en la competició de futbol sala, que s’ha disputat a la localitat malaguenya d’Antequera. Finalment, en aquest mateix municipi andalús, l’alumna Marta Trillo Galindo ha assolit una altra medalla de bronze per a la delegació del TecnoCampus en la prova de golf d’aquest campionat universitari en el qual han pres part alumnes de tot l’estat espanyol.

Els èxits dels estudiants del TecnoCampus no s’acaben aquí. Paral·lelament, un total de 26 alumnes (16 de CAFE i 10 de la resta dels estudis) han pres part als Campionats de Catalunya Universitaris en representació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Destaquen novament els grans resultats aconseguits per l’alumna Ana Barbancho Saborit, la qual es va proclamar Campiona de Catalunya en futbol sala, per Mario Escolano Marruecos, campió en la modalitat de taekwondo, per Marta Trillo Galindo, qui també va assolir el campionat català en golf, i de Lluís Arxer Aparicio, guanyador de la medalla d’or de la competició en la categoria de waterpolo.

Per esports, l’atletisme ha estat la modalitat on més alumnes del TecnoCampus hi han pres part, amb un total de sis estudiants. El segueix de prop el futbol sala amb la participació de cinc estudiants. També hi trobem participacions a esports com el bàsquet, el futbol, l’handbol, el rugby, el voleibol, el golf o el karate.

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *