Oblidats 2.0, Campions absoluts a la gran final de la 4º lliga de futbol-7 del TecnoCampus

Divendres 30 de maig, es va disputar la final de la 4ª lliga de futbol-7 del TecnoCampus, en la que han participat vint-i-un equips, amb  dos grups de onze i deu equips respectivament. Una vegada finalitzats els partits, es van organitzar uns play-offs entre els 8 millors de cada grup. Felicitats als Oblidats 2.0, que van ser Campions Absoluts, imposant-se en una emocionant i disputada final a Makerus per 3 gols a 2.

En el grup dels perdedors, els finalistes varen ser Minabo de Kiev i Credits for the Win, resultant campió de consolació els primers, Minabo de Kiev amb un resultat de 4 a 2.

Tots aquests equips varen rebre un trofeu de reconeixement. A més, es va atorgar un altre trofeu a l’equip més esportiu, que va ser Equipo A.

 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *