El TecnoCampus, amb la Fundació Vicente Ferrer

TecnoCampus col·labora amb la Fundación Vicente Ferrer amb el projecte

Teaming centre educatiu que permetrà que  nens i nenes amb discapacitat poguin acudir a un centre educatiu residencial a la regió d’Anantapur, India.

TecnoCampus, durant el 2014, ha organitzat diferents activitats solidaries per recaptar diners; Vermut solidari amb empresaris, obra de teatre interpretada pels estudiants del TecnoCampus que formen part de l’aula de teatre, guardioles solidaries, i finalment divendres 6 de juny, es va celebrar al TecnoCampus l’esmorzar solidari, on els estudiants i treballadors del TecnoCampus van posar el seu granet de sorra per aconseguir els diners necessaris per fer realitat el projecte Teaming.

Aprofitem per agrair molt sincerament la col·laboració de les entitats privades: Comerç Just de Mataró i   Granier, Pans Artesans per la seva inestimable aportació.

 

 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *