Es celebra la 20a cursa popular INTERSPORT el dia de la Diada de Catalunya

Ronda 43 Mataró i el centre d’Atletisme Laietana organitzen una edició més de la Cursa Intersport; aquest any amb la novetat que el punt de sortida i el d’arribada és el TecnoCampus. El recorregut de la cursa és de 10km per la ciutat de Mataró.

Es necessiten voluntaris per donar suport a la organització el dia de la cursa. Qualsevol interessat, contactar amb a uacu@tecnocampus.cat

 

Dia: 11 de setembre

Hora: de 8 a 12h

 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *