“XX Cursa Intersport al TecnoCampus”

 

Enguany, per primera vegada desprès de dinou edicions, TecnoCampus, Intersport i Centre Atlètic Laietania (CAL) van signar un acord de col·laboració per organitzar la XX edició de la tradicional  Cursa Intersport de Mataró (10km).   La cursa impulsada per Intersport Ronda 43 i CAL, va celebrar la seva 20a edició el passat 11 de setembre al Mataró. L’acord amb el TecnoCampus va suposar importants canvis en el recorregut de la cursa que, habitualment, tenia la seva sortida i arribada en el Parc Central. Aquest any, tant el punt de sortida  com d’arribada va tenir el marc incomparable del TecnoCampus com a teló de fons, amb una participació al voltant de 800 corredors, des de nois i noies ben joves fins a gent més gran.

Quatres treballadors del TecnoCampus també van participar a la cursa, el director General del TecnoCampus, Jaume Teodoro, el professor Josep Mº Raya i en Javier Gómez i la Mònica Romeu. Després de la cursa, tots els participants van disfrutar de la diada amb el concert del grup “ Best Wishes “ que van amenitzar el matí a la plaça del Tecnocampus.

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *