Primer concurs “Mataró ciutat de valors” de treballs audiovisuals al TecnoCampus

El projecte Mataró ciutat de valors  és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Mataró i l’Associació Cultural Valors, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un projecte de ciutat per tal que les més de sis-centes entitats que té la capital del Maresme comparteixin enguany un objectiu comú: la reflexió i el treball a l’entorn dels valors.

El TecnoCampus hi ha volgut participar promovent el talent també, a través d’un concurs audiovisual en el qual el concursant ha de  presentar el seu treball relacionat amb algun dels 12 valors amb els quals s’identifica la ciutat durant l’any. D’aquesta manera podrà optar al premi dotat amb 1.000 euros, dels quals el 50% es destinarà a l’ONG que triï el guanyador.

Qui hi pot concursar?

Les persones majors de 16 anys, a títol individual o col·lectiu. En queden exclosos els professionals de la fotografia, del vídeo, de la música, de la televisió o de la ràdio, així com les empreses d’aquests sectors i en general de tot l’àmbit audiovisual.

Quin tipus de treball es pot presentar?

El tema del treball (un vídeo, una fotografia, un espai de ràdio, un videoclip, una cançó o el prototip d’un programa de televisió, …) ha d’estar basat en un, diversos o tots els valors inclosos en el projecte “Mataró, ciutat de valors”: el compromís; l’alteritat; l’esforç; la justícia; la sostenibilitat; la cooperació; el civisme; l’acollida; la identitat; l’experiència; la iniciativa i la creativitat; i la il·lusió. En les bases trobaràs més detalls dels formats i la durada màxima dels treballs.

Quin és el premi?

S’estableix un primer premi amb una dotació econòmica de 1.000 euros, sotmès al gravamen fiscal que li correspongui. D’aquesta quantitat el guanyador en farà donació del 50% a una ONG o fundació sense ànim de lucre de la seva elecció. El jurat podrà atorgar un o més accèssits, segons la qualitat dels treballs presentats. El premi pot declarar-se desert si el jurat així ho decideix.

 

Informa-te’n a www.tecnocampus.cat/concursvalors

www.matarovalors.cat

 

 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *