TecnoCampus amb la Marató de Tv3. 1ª Caminada popular del TecnoCampus dedicada a les malalties del cor

La Marató de TV3 és un projecte solidari enfocat a la recaptació de recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que actualment no tenen cura. En l’edició d’aquest any, els diners recaptats es destinaran a la investigació biomèdica.

Les malalties del cor – arítmies, obstruccions de les vàlvules, insuficiències cardíaques i angines de pit, entre d’altres-  representen una cadena de quatre morts i afecten de la mateixa manera homes i dones. El pròxim 14 de desembre, aquestes patologies tornaran a protagonitzar per tercera vegada La Marató de TV3, després de les edicions de 1995 i de 2007.

Per primera vegada, el  TecnoCampus se suma a aquesta iniciativa, amb la col·laboració de l’associació d’estudiants i organitza una caminada per recaptar diners i col·laborar amb la causa:
dia 14 de desembre a  2/4 de 9 del matí, amb punts de sortida i arribada a la plaça del TecnoCampus.

Al final de la caminada es farà un esmorzar a la plaça Tecnocampus amb la participació dels músics “Bome Blue” i “Els aviadors”.

Preu de la inscripció: 10 euros (Inclou esmorzar i samarreta). Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la Marató de TV3.

Per participar-hi adreçat a qualsevol dels següents punts de venta:

Agrair també la col·laboració a les empreses i als mitjans de comunicació que ens estan ajudant a tirar endavant aquest projecte; Mets, H2O Comunicació, Trik tres, Gros Mercat, Mustache, Cenforpre, La Casa de la música, Universitat Pompeu Fabra, l’Ajuntament de Mataró, Publicidad y Regalos, el Capgròs, Tot Mataró, Tot Granollers, Diari Ara, Tribuna Maresme, Mataró Ràdio i M1TV i els grups de música Aviadors i bome blue.

 

Agrair també la col·laboració a l’associació d’estudiants del TecnoCampus.

Per més informació www.tecnocampus.cat/lamaratotv3

 

 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *