L’Associació d’estudiants del TecnoCampus “revifa”

Des del començament del present curs un bon grapat d’estudiants de diferents especialitats del TecnoCampus, de la mà de la UACU,  han fet un pas endavant per donar un impuls a l’AsEsT (Associació d’Estudiants del TecnoCampus) i, d’aquesta manera, fer bullir la vida universitària al nostre campus.

La nova junta directiva està formada per un president, en José María Ángel López Carretero estudiant de 4art del grau  ADE i GI; un vicepresident, Eduard Álvarez Carrera , estudiant de 1er del grau en videojocs; dues secretaries, la Nieves Isla Rodríguez, estudiant  de 1er del grau en Infermeria i l’Alba Mercadé, estudiant de 1er del grau en Videojocs; dos tresorers, Alex Rojas Castillo, estudiant de 2on del grau ADE I Turisme i Gestió del Lleure i l’Àlex Muñoz, estudiant de 1er del grau en videojocs.

Amb un esperit nou, renovat, ple de motivació i bones idees, aquesta junta directiva es complementa amb els vocals de les diferents comissions creades per  donar suport en la organització i coordinació de les diferents activitats culturals, esportives i de cooperació.

Nil Santané, (estudiant del grau en Mitjans Audiovisuals) és el vocal de la comissió de teatre; Maria Molina i Santiago Luceño, (estudiants del grau en CAFE) són vocals de la comissió d’esports; Jordi Monetti, (estudiant d’administració d’empreses i Gestió de la Innovació), és el vocal de la comissió dels Passerells (colla castellera); Sergio Lindes, (estudiant d’aplicacions interactives i videojocs) és el vocal del grup de videojocs; David Otero, (estudiant d’enginyeria informàtica) és el vocal del grup Street Dance; Eloi Vilalta, (estudiant del grau en enginyeria mecatrònica) és el vocal del grup de robòtica; Caroline Sandtorv, (estudiant del grau en màrqueting i comunitats digitals) és la vocal del Tedex; Angélica Pinilla, (estudiants del màster en emprenedoria i innovació) és vocal de cooperació; Freddy Salazar, (estudiant del grau en administració d’empreses i Gestió de la Innovació) és el vocal de la comissió internacional i Héctor Godall, (estudiant del grau en aplicacions interactives i videojocs) és el vocal de comissió de festes.

Amb total seguretat, la vida universitària del TecnoCampus gaudirà d’una salut molt millor a partir del present curs 2014-15.

 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *