Dos estudiants del TecnoCampus queden entre els primers classificats a la Unirun

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs van acollir el passat 8 de març la primera edició d’Unirun, una cursa atlètica que pretén fomentar nous reptes en l’atletisme universitari. La prova va ser impulsada per les 12 universitats catalanes mitjançant l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i va ser gestionada per Gaudium Sports.

Tenint com a referent la clàssica Regata Cambridge-Oxford, la competició anual de rem entre les prestigioses Universitats angleses, Unirun volia implicar les 12 universitats catalanes en una competició de running popular.

Dos estudiants del TecnoCampus, Carlos Rey Ruiz, estudiant de segon curs del grau en Administració d’empreses i gestió de la innovació, i Javier Carmona Fernández, estudiant  de primer curs del grau en Màrqueting i comunitats digitals, van quedar entre els primers classificats. A la foto, apareixen amb samarreta vermella al centre de la imatge.

 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *