Arrenca el programa skills al TecnoCampus

 

En un mercat laboral altament competitiu, el desenvolupament de competències professionals s’ha convertit per les empreses en un element diferenciador a l’hora de seleccionar candidats.

El Tecnocampus, a traves del servei de carreres professionals i el programa Alumni,  vol ajudar als estudiants i graduats a adquirir i desenvolupar aquestes habilitats a través d’una programació de tallers i sessions pràctics impartits per professionals. S’ha creat el programa Skills amb el que s’ajuda  als estudiants del TecnoCampus a aconseguir tots aquests reptes.

El passat 15 d’abril serveis campus va iniciar  el primer taller del programa skills, “taller d’oratòria i llenguatge no verbal” a l’Innolab amb els formadors:

Carles Lombarte Guanyador del Concurs Nacional de Debat el 2008 i del Concurs Local d’Oratòria el 2012 de la Junior Chamber International, Finalista al Debating Championship de Luxemburg, on va guanyar el Best Speaker Award (2012)

Marta Carreras Guanyadora del Concurs Nacional de Debat de la Junior Chamber International el 2008.

El contingut del programa es divideix en tres eixos:

Meet the advisor; orientació per part de professionals de cara a buscar la primera feina . Aquestes sessions els donaran les eines necessàries per enfrontar-se a aquest repte.

Píndoles de coneixement; En aquesta activitat es donaran eines perquè els nostres estudiants puguin desenvolupar competències i habilitats professionals i socials  amb l’objectiu de  més efectius en el seu lloc de treball.

Meet the ceo; Connectar els estudiants del Tecnocampus amb líders de grans companyies amb la finalitat de conèixer les seves motivacions,  les etapes del seu camí professional fins arribar aquest lloc, quines habilitats valoren en els seus equips de treball, com és el seu dia a dia.

Tota la informació la trobareu a www.tecnocampus.cat/programa-skills

 

 

 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *