Brillant actuació catalana al Campionat d’Espanya Universitari

Medalla de plata per Marta Trillo (estudiant del segon curs del grau en Turisme i Gestió del Lleure al TecnoCampus) i bronze per a Jordi Panés, en el campionat individual disputat al camp d’Antequera (Andalusia) demostrant el gran nivell dels nostres jugadors, encara en la etapa universitària.

Brillant actuació dels nostres jugadors Marta Trillo i Jordi Panés, en el Campionat d’Espanya Universitari, organitzat per la RFEG i disputat al camp andalús d’Antequera. Jordi Panés, en representació de la Universitat Ramon Llull, va finalitzar tercer i medalla de bronce-, amb un total de 224 cops, després de tres voltes de 78,75 i 71 cops, a només sis impactes del vencedor, Rafa Culla Leal, que va signar un total de 218. La quarta plaça va ser per a Jordi Flotats, amb 226 amb tres voltes de 78,72 i 76 cops.

Per la seva banda, Marta Trillo, en representació del TecnoCampus (UPF) , va finalitzar en la segona plaça, amb 234 cops després de lliurar tres targetes de 81,77 i 76 cops. Trillo es va quedar a sis cops de la guanyadora absoluta, Silvia Bañón, que va acabar amb 228. La Universitat San Pablo CEU s’ha imposat amb autoritat després d’un acumulat final de 461. En segon lloc ha acabat la Universitat Pompeu-Fabra, representada per Gonzalo Acha i Marta Trillo, amb un total de 503 impactes acumulats.

Felicitats als nostres universitaris pel seu bon paper en el Campionat d’Espanya!

 

A la foto, medalla d’argent per Marta Trillo i Gonzalo Acha (Pompeu Fabra)

 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *