Vermut solidari per la Fundación Vicente Ferrer

El vermut solidari organitzat per la Fundació Vicente Ferrer i el TecnoCampus divendres passat va reunir 50 persones que, amb les seves aportacions voluntàries (un total de 280€) participaran en el projecte Teaming de construcció d’un centre educatiu que permetrà que nens i nenes amb discapacitat puguin accedir a l’escolarització a la regió d’Anantapur, a l’Índia. Amb les diverses accions fetes fins ara, ja s’han recaptat 1.300€ dels 1.700€ necessaris per al projecte.

Durant l’acte es va fer una projecció de fotografies del projecte, amb l’assistència de l’equip de la Fundación  Vicente Ferrer i música en directe del grup Pick Up Jazz. Aida Maria Novaes Maia va adreçar unes paraules d’agraïment al TecnoCampus per tota la feina feta

Agraïm la col·laboració a Comercial Anma i Universitas 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *