Gran obra de teatre interpretada pels estudiants del TecnoCampus

Ahir dia 7 de maig els estudiants del Tecnocampus que formen part del grup de teatre, van interpretar per segon any consecutiu la seva obra. Enguany, Amor y otras canciones, de Gregori Lara i dirigida per Gregori Lara y Rebeca Olivera.

Hi ha molts tipus d’amor: El primer amor, l’amor platònic, l’amor a primera vista, l’amor romàntic, l’amor a la distancia, l’amor incondicional, l’amor homosexual, l’amor amagat, l’amor fervent, amors que maten, l’amor dependent, el desamor…

 

Aquesta divertida i boja comèdia va ser interpretada pels nostres personatges, fent un recorregut per totes les cançons que han marcat algun moment de les nostres vides. Algunes histories van acabar bé i d’altres no tant, però … així és l’amor.

 

Ficha artística:

(Per ordre d’aparició)

Lucía: Eva Olivares

Marquitos: Álex Alabarce

Voz en off 1: Gregori Lara

Voz en off 2: Rebeca Olivera

Carlos: Alejandro Enríquez

Rashid: Álex Alabarce

Laura: Cristina Simion

Álex: José María López

Toño: Oriol Riera

Sandra: Laura Raventós

Paloma: Marina LLoret

María Macarena: Lorena Sánchez

Silvia: Noelia Pallarès

Laura: Judit Peñaranda

Jenny: Kaiana Aizpurua

Verónica: Andrea Moreno

Anna: Patricia Navarro

Manolito: ……

Pablo: Álex Alabarce

Cita 1: Ana González

Cita 2: Eva Olivares

Cita 3: Ana González

Cita 4: Eva Olivares

Cita 5: Ana González

 

Ficha tècnica:

Guió:

Gregori Lara

Direcció:

Gregori Lara y Rebeca Olivera

Montatge audio:

Ramón Lázaro

Tècnic audio y llums: Juan Díaz

Diseny gràfic:

Gregori Lara

 

 

 

 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *