El TecnoCampus posa en marxa la captació dels ‘Voluntaris TecnoCampus’

Des del departament de Serveis Campus, un dels eixos importants que s’hi troba és la UACU (Unitat d’atenció a la comunitat universitària), durant l’any es coordinen diferents activitats de voluntariat i cooperació.

Creiem que una persona voluntària és aquella que es compromet, per iniciativa pròpia i de manera desinteressada, en una acció organitzada al servei de la comunitat. El voluntariat ofereix respostes a les necessitats socials des d’una actitud inclusiva, creativa, complementària i proactiva, i des d’un compromís personal i col·lectiu amb el seu entorn. El voluntariat és un fenomen social en creixement que va molt lligat a la cultura de la participació social, ja que és una forma d’expressió, tot i que no l’única.

Tecnocampus aposta per la creació dels ‘Voluntaris TecnoCampus’, així, poder col·laborar amb totes les organitzacions, fundacions, entre d’altres amb les que participa el Tecnocampus.

Actualment el Tecnocampus dóna suport a diferents projectes;

‘La festa del Cel’ que organitza l’ajuntament de Mataró, necessiten voluntaris per la organització de l’esdeveniment (per més informació a participacio@ajmataro.cat).

Fundació Iluro, treballa amb el projecte ‘LECXIT’, busquen voluntaris per acompanyar a infants a la lectura (per més informació a lecxit@fundacioiluro.cat).

‘Fundació AGIM’ (Associació Grup Integrador de Mataró i Maresme), l’entitat de persones afectades per danys cerebrals i discapacitat física del Maresme.  Busquen persones de qualsevol disciplina que vulguin donar un cop de mà (per més informació a agimm@agimm.org).

A part des de la UACU col·laborem també amb altres projectes;  ONG’s (Vicente Ferrer, Càritas…) , caminades per a la Marató de TV3, Creu Roja… i molts altres.

Si t’interessa ser ‘Voluntari TecnoCampus’, contacte a uacu@tecnocampus.cat

 

 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *