El TecnoCampus aconsegueix recaptar 1.700€ pel projecte Teaming de la Fundación Vicente Ferrer (FVF)

 

El passat octubre de 2013 la Fundació TecnoCampus de Mataró, a través de la UACU (Unitat d’Atenció a la comunitat universitària), va rebre una petició  de col·laboració per part de la Fundació Vicente Ferrer (FVF) per portar a terme el projecte Teaming educatiu, l’objectiu del qual és permetre que nois i noies amb paràlisis cerebral  puguin assistir al centro de educación especial de Kuderu, Andhra Pradesh, Índia,  consistent en recaptar fins a 1.700€.

Durant tot l’any UACU ha organitzat diferents accions per tal de recaptar els diners suficients fins arribar a la quantitat requerida perquè el projecte sigui una realitat; aportacions d’1€, vermuts solidaris, representació obra teatre i esmorzars solidaris, havent aconseguit la quantitat necessària de 1.700€.

Sense trencar els vincles que TecnoCampus te amb la Fundación Vicente Ferrer,  el passat mes de maig, per vuitè any consecutiu, el Club de Futbol Sant Vicentí en col·laboració amb la Fundación Vicente Ferrer, ha participat en un campus de futbol solidari a Anantapur (La Índia). Aquest campus es va iniciar amb l’objectiu d’introduir els nens i nenes d’Anantapur i els seus voltants a la pràctica del futbol, tant en la vessant purament esportiva com en els valors que aquesta pràctica transmet. Però amb el pas dels anys, la finalitat ha anat evolucionant fins al punt que Anantapur compta, actualment, amb una lliga pròpia amb diversos equips competint, tant masculins com femenins.

Aquest any en particular, el TecnoCampus de Mataró  hi ha participat oferint samarretes pels entrenadors que han portat a terme aquesta tasca a La Índia, aprofitant la connexió que hi ha amb el professor Dr. Josep Patau i la seva participació directa com entrenador en el Campus Solidari a Anantapur.

 

Núria Mis

Publicat per Núria Mis

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UVIC. Màster en Emprenedoria i Innovació en el TecnoCampus. Llarga experiència en Màrqueting. Gran comunicadora i organitzadora d'esdeveniments, sempre aportant valor afegit als nous projectes. Actualment coordinant activitats del Servei Campus del TecnoCampus Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària. La seva passió: connectar projectes, els reptes, la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *