Convocatòria de mobilitat internacional 2016-17

La convocatòria de mobilitat internacional TecnoCampus 2016-17, ja està oberta.

Els estudiants de TecnoCampus que vulguin marxar a estudiar a una de les 94 Universitats internacionals el curs vinent, podran presentar la sol·licitud a través de la seva aula virtual.

MIT

Els estudiants poden optar a fer quatre modalitats diferents d’estades fora. Totes elles comporten el reconeixement dels crèdits cursats a l’exterior per part del TecnoCampus:

  1. Erasmus. Són estades a Universitats d’arreu d’Europa. Els estudiants gaudeixen de matricula gratuïta a la Universitat de destinació i d’un ajut mensual.
  2. Convenis Bilaterals amb Universitats de fora de la Unió Europea. El TecnoCampus te signats convenis amb universitats arreu del mon. Els estudiants gaudeixen de matricula gratuïta a l’estranger i poden optar a les beques On the Move de la Fundació Banc de Sabadell.
  3. Study Abroad. És una aposta molt atractiva la qual permet estudiar als alumnes del TecnoCampus a Universitats dels Estats Units, Australia i Canadà amb un descompte a la matrícula de la Universitat de destinació i la possibilitat de gaudir d’una beca On the Move.
  4. El programa SICUE-SENECA. Estades a universitats espanyoles amb matricula gratuïta.

Els alumnes hauran d’escollir 3 Universitats de destinació. El mètode d’avaluació per a l’assignació de places és molt senzill: nota mitjana de l’expedient, el nivell certificat de l’idioma de la universitat de destinació i la motivació de l’estudiant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *