Xerrada sobre les diferents oportunitats i recursos per treballar o fer pràctiques a l’estranger

El proper dimecres 9 de març, des del Servei de Carreres Professionals de Tecnocampus, s’organitza una taula rodona per explicar les diferents oportunitats i recursos per treballar o fer pràctiques a l’estranger: programa Erasmus+ Pràctiques, Xarxa Eures, programa IAESTE i voluntariat i pràctiques en cooperació internacional.

L’objectiu de la xerrada és donar a conèixer als estudiants i alumnes ja graduats les oportunitats i els recursos en matèria de pràctiques i ocupació a nivell internacional, de la mà de professionals i experts en cada programa que aportaran informació i d’alumnes que explicaran la seva experiència.

Per què treballar o fer pràctiques a l’estranger?

Gaudir d’una experiència internacional permet que els estudiants i els graduats es beneficiïn educativament, aprenguin un nou idioma, noves formes de treballar, i coneguin la cultura d’un altre país.

TecnoCampus impulsa la mobilitat internacional dels seus estudiants, ja que aquestes estades representen una part essencial de la formació dels joves, futurs professionals, que hauran de treballar en un entorn global. Tot això contribueix a incrementar les seves possibilitats d’incorporar-se al món laboral, a més a més del fet que anar a treballar a l’estranger, sempre és una experiència personal molt enriquidora.

La sessió és gratuïta i tindrà lloc el proper dimecres 9 de març a les 12h del matí a l’Edifici Universitari (TCM1) a l’Aula 213.

Pots apuntar-te fent click aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *