Obertes les inscripcions per a la Segona Edició del Fòrum del Talent Salut

Amb l’objectiu d’apropar el món laboral als estudiants de l’Escola Superior de Ciències de la Salut de Tecnocampus, s’organitza la segona edició del Fòrum del Talent Salut, un punt de trobada entre empreses, institucions, alumnes de la universitat i alumnis.

El Fòrum tindrà lloc els dies 18 i 19 d’abril, a l’aula 213 (la Sala de graus pels alumnes de CAFE) i la Sala Burriac (pels alumnes d’Infemeria).

El primer dia al matí, hi tindrà lloc la presentació del Fòrum i diferents jornades d’orientació professionals. En aquestes sessions hi participaran entitats com el Consorci Sanitari del Maresme, la Fundació Sanitària de Mollet o l’Hospital Clínic de Barcelona, entre d’altres. A més, els alumnes de CAFE tindran la possibilitat de descobrir diferents àmbits de l’esport enfocats en un objectiu laboral com poden ser la salut, la gestió, el rendiment, i l’ensenyament.

El mateix dia a la tarda, es parlaran sobre les diferents ofertes de màster i post-graus, de com els alumnes poden millorar el seu CV i afrontar-se a una entrevista de treball amb èxit i fins i tot de com trobar feina a l’estranger.

El segon dia es presentarà una altra jornada d’orientació professional i diferents sessions informatives en les que participaran el Col·legi Oficial d’Infermeria, l’Observatori Català de l’Esport i el Col·legi Oficial de Professionals de l’Esport.

Per a assistir a aquesta segona edició del Fòrum, és obligatori que els interessats estiguin inscrits en l’agenda de l’esdeveniment a aquesta web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *