where is the limitEn sols una setmana tenim ja aquí la presencia del @josefajram al tecnocampus i els de la @utd_tcm anem contrarellotge. Il·lusió no ens falta però l’esdeveniment no és poca cosa: més de 300 convidats, mitjans, empreses, emissió de l’acte via streaming (en proves i amb algun anunci, avisem) i amb retransmissió i interacció a través de twitter en la conversa #ajramtcm.

Com potser ja sabeu,  els de la Unitat Tecno-Didàctica som un servei dinamitzador i innovador en l’àmbit docent des del punt de vista tècnic i didàctic del Tecnocampus, no pas un experts organitzadors d’events. Així que avui anirem al gra i us donarem els darrers detalls abans de veure’ns el 30 de novembre:

  1. Recordeu que l’acte comença a les 18:45 hores, tot i que amb la finalitat d’evitar cues s’obriran portes a partir de les 18:30 hores.
  2. Comptarem amb la presència d’un stand de la llibreria Robafaves, on podreu adquirir els tres títols del Josef: On està el límit?, Guanyar en la Borsa és possible i La solució, aquest últim novetat recent. Al final de l’acte hi haurà signatura d’exemplars.
  3. Demanem a tots aquells que finalment no podreu assistir a l’event, allibereu la vostra localitat per poder-la assignar als que actualment estan en llista d’espera, que per cert és força extensa.

Per cert força interessant la entrevista d’aquesta setmana del nostre convidat al programa de Manel Fuentes a Catalunya Ràdio: “La solución”, el nou llibre de Josef Ajram explica com sortir de la crisi.

Ens veiem dimecres !