Qui som i què fem

by admin | desembre 29, 2011 11:42 am

Qui som / Quien somos

L’Escola Universitària del Maresme forma part del Tecnocampus Mataró-Maresme, y està adscrita a la Universitat Pompeu Fabra. Oferim grau en turisme i gestió del lleure, doble titulació en ADE i gestió de la innovació i turisme i gestió del lleure i postgraus i màster universitari en gestió de destinacions i equipaments d’oci i turisme. A més, estem organitzant un congrés internacional en oci i turisme, OCITUR 2012.

La Escuela Universitaria del Maresme forma parte del Tecnocampus Mataró-Maresme, y está adscrita a la Universidad Pompeu Fabra. Ofrecemos el grado en turismo y gestión del ocio, doble titulación en ADE y gestión de la innovación y turismo y gestión del ocio y postgrados y máster universitario en gestión de destinos y gestión del ocio. A més estamos organizando un congreso internacional en ocio y turismo, OCITUR 2012.

Què fem / Qué hacemos

El nostre centre és l’únic a tot l’estat espanyol que oferta un grau en turisme i gestió del lleure, ampliant d’aquesta manera les línies tradicionals dels estudis de Turisme. Lleure i Turisme no es poden dissociar perquè les necessitats dels turistes i residents estan en constant evolució i requereixen de nous productes i equipaments que comparteixen.

Nuestro centro es el único en todo el estado español que ofrece un grado en Turismo y gestión del ocio, ampliando des esta forma las líneas tradicionales de los estudios de Turismo. Ocio y Turismo no pueden disociarse ya que las necesidades de turistas y residentes están en constante evolución, por lo que requieren de nuevos productos y equipamientos que comparten

Dades de contacte / Datos de contacto

Parc TecnoCampus Mataró-Maresme
Av. Ernest Lluch, 32
08302, Mataró
SPAIN

Josep maria Raya
email: jmraya@tecnocampus.cat[1]

Tel.: 93 169 65 00
Fax: 93 169 65 05

Endnotes:
  1. jmraya@tecnocampus.cat: mailto:jmraya@tecnocampus.cat

Source URL: https://blocs.tecnocampus.cat/qui-som-i-que-fem