El proper dimarts 27 de març, la Diputació de Barcelona ha organitzat una jornada sobre turisme i esports en la que hi participarà el professor de l’Escola Universitària del Maresme, Josep Mª Raya.

La jornada amb el títol de “Turisme i esports al món local”, tractarà d’explorar les possibilitats que l’activitat esportiva genera en l’atracció turística cap a les comarques de Barcelona, i com representa una de les motivacions més importants a l’hora de fer turisme, ja sigui en edicions d’esdeveniments esportius o bé com a pràctica en l’entorn.

El professor Josep Mª Raya exposarà les seves idees sobre l’impacte econòmic dels esdeveniments esportius i com l’activitat esportiva pot ser un motor econòmic que ofereix un gran ventall de possibilitats en destinacions turístiques.

La jornada és gratuïta i tindrà lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison (carrer Sant Pere Més Baix, 7, a Barcelona).

Per a més informació sobre inscripcions i programació de l’acte, consulteu el següent enllaç.