Informació

Què fem?

L’Escola Superior de Ciències de Salut (ESCS) del TecnoCampus ofereix un projecte innovador de formació en els àmbits de la salut i de l’esport a la vora del mar.

Els estudiants connecten amb el mon laboral a través de l’adquisició de competències en emprenedoria i innovació, fet que els converteix en persones altament qualificades per cobrir les necessitats del mercat laboral en els àmbits de l’esport, la salut, l’ensenyament i el lleure.

Qui som

L’Escola Superior de Ciències de la Salut (ESCS) és un centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra. S’imparteixen el nou Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) i a més els estudis de Grau d’Infermeria, Grau de Fisioteràpia, Doble titulació de Fisioteràpia-CAFE i un Màster Interuniversitari en Cronicitat i Dependència.

La ESCS té unes instal·lacions noves en un entorn privilegiat al costat del mar, aquest fet fa que el nostre centre sigui idoni per impartir docència en esports nàutics, ja que estem a menys de 300 metres de la platja i del port de Mataró.

 

 

Dades de contacte

Parc TecnoCampus Mataró-Maresme
Av. Ernest Lluch, 32
08302 Mataró

Centres universitaris (EUM, ESCS, EUPMt):
Tel. 93 169 65 01
Fax: 93 169 65 05

Noemí Serra – Coordinadora del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport
nserra@tecnocampus.cat