Grau en CAFE

El Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) de l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus Mataró-Maresme, respon a l’anàlisi d’una nova proposta territorial emmarcada sota criteris d’excel·lència acadèmica, de recerca i emprenedoria universitària.

El títol de Grau en CAFE a l’Escola Superior de Ciències de la Salut l’atorga la Universitat Pompeu Fabra (UPF), i és un grau amb nombrosos avantatges.

Durada 4 anys
Càrrega lectiva 240 ECTS
Modalitat Semipresencial
Horari Matí (de 8h a 14h)
Places 60
Idiomes Català, Castellà i Anglès
Nota de tall 7,440 (curs 17/18)

 

PER QUÈ ESTUDIAR AQUEST GRAU?

  1. El TecnoCampus pertany a la Xarxa d’Emprenedoria Universitària. La formació de l’alumnat del grau en CAFE es realitza sota una perspectiva constant d’esperit emprenedor, essent un referent en la utilització de les TIC aplicades a la salut i el benestar, i cercant sinergies amb els altres estudis com el Grau en Infermeria, el Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, el doble grau en Turisme i Gestió del Lleure i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació o la doble titulació en  Fisioteràpia i CAFE.
  2. SemipresencialitatSeguint les darreres tendències, el model d’aprenentatge combina sessions presencials amb més de 100 crèdits semipresencials dels 240 ECTS
  3. Connexió amb el mercat laboralLa proximitat del TecnoCampus amb el teixit empresarial permet oferir als estudiants pràctiques que consolidin els coneixements en l’entorn real. Més de 700 estudiants fan cada any pràctiques en més de 1.500 empreses col·laboradores.
  4. Formació de postgrauEn acabar els estudis, els estudiants tenen la possibilitat de cursar el Màster interuniversitari en Cronicitat i Dependència al mateix centre.
  5. Menció NàuticaEl fet que el El TecnoCampus estigui situat al costat del mar i del port de Mataró fa que totes aquelles activitats relacionades amb la formació universitària i professional en els àmbits dels esport nàutics i les activitats marítimes o subaquàtiques siguin un referent actual reconegut en el territori. Altres ports esportius del Maresme com el Port Balís, el d’Arenys, el de Premià de Mar, o el del Masnou, ratifiquen aquesta aposta decidida i diferenciadora d’excel·lència formativa.
  6. Visió internacional dels estudisConvenis d’estudis i pràctiques a diferents països d’arreu del món. En la nostra aposta per la internacionalització, tenim convenis amb 105 universitats de 34 països perquè puguis viure l’experiència d’estudiar o fer pràctiques a l’estranger.
  7. Instal.lacions esportives. Les instal·lacions esportives que estan a disposició de l’alumnat del Grau en CAFE de l’ESCST són del màxim nivell prestacional. Totes  estan properes al TecnoCampus Mataró-Maresme, i compten amb la participació tant de l’Ajuntament de Mataró com de tot un seguit d’empreses de titularitat privada.